Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

William Atashkadeh till ÖSK

101116.
Sportsday: Örebro nästa för blåvite talangen Atashkadeh
Svartvitt: Atashkadeh kostar 160.000 kr

101115.
ÖSK skriver på sin hemsida att man skrivit kontrakt med IFK Göteborgs anfallare William Atashkadeh. Jag tyckte nog att ryktet om ett ÖSK-intresse för honom mest av allt verkade som ett skott ut i mörkret från Bara Bens sida (se nedan). Det hör liksom inte till vanligheterna, att ÖSK värvar talanger från IFK Göteborg. Men det gjorde man ändå. Hjälp på traven i sitt beslutsfattande hade nog ÖSKs senaste nytillskott av att han går från en klubb med alldeles för många anfallare till en klubb som sanningen att säga inte har några alls.

IFK Göteborg: Atashkadeh till Örebro

Fotbollskanalen: Williams mål mot Brommapojkarna (video).

101108. William Atashkadeh – någon?
Enligt den vanligtvis välinformerade IFK Göteborg-bloggen Bara Ben på Glenn Hysén kan det vara så, att ÖSK är intresserade av att knyta IFK-talangen William Atashkadeh till spelartruppen. Inte direkt ett namn som jag känner igen – kanske för att spelaren ifråga bara gjort fem inhopp i allsvenskan. Men bloggarna på Bara Ben verkar anse att det skulle vara en förlust om han gick till Örebro. Till fördel för ÖSK skulle i så fall vara, att det finns en plats ledig för en mittanfallare, vilket Atashkadeh tycks vara.

3 kommentarer – kommentera

Mackan

Härligt nyförvärv. IFK är ju väldigt duktiga på att ta fram talanger och att en av deras mest lovande faller för ÖSK:s locktoner känns mycket spännande. Har inte sett så mycket av William men att det är viss besvikelse bland IFK:s fans lovar gott. Har du bättre överblick av honom? :)

Ficedula hypoleuca

Nej, jag vet ingenting om honom. Han ingick i A-truppen i år som någon slags lärling men utan A-lagskontrakt.

Hemvändarn

Eftersom jag bott i götet några år har jag en del vänner som är inbitna IFKare och tongångarna är tämligen dystra över att William lämnar.

Det är bara att hoppas att Mild gjort en missbedömning ang. hans fysiska status.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.