Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nya bekantskaper för ÖSK Ungdom

Det blir miljöombyte för ÖSK Ungdoms div 2-lag nästa år. Det serieindelningsförslag som Fotbollförbundet idag släpper placerar laget i div 2 Norra Götaland och inget av lagen i förslaget hade ÖSKarna som motståndare förra året. Några bekanta namn finns dock med på listan över kommande motståndare. Först och främst är det givetvis Rynninge som kommer upp från trean. Inte heller de tre värmländska lagen KB Karlskoga, Carlstad United och Karlstad BK är några okända storheter för Håkan Juhlin och hans spelare. Men det är ungefär dit som bekantskapskretsen sträcker sig. Utöver bergslagslagen har fyra västgötska lag samt tre från Stor-Göteborg placerats i serien. Kvalitetsmässigt verkar det att kunna bli en tuff serie. Hela tre av motståndarna spelade i div 1 förra året.

Div 2 Norra Götaland
Carlstad United (från div 1)
Karlstad BK
KB Karlskoga FF
Rynninge IK (från div 3)
Örebro SK Ungdom
Tibro AIK FK (från div 3)
Götene IF
IK Gauthiod (Grästorp)
Skoftebyns IF (Uddevalla, från div 3)
Ytterby IS (Kungälv, från div 1)
Torslanda IK (från div 1)
Gunnilse IS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.