Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Tittar Malmö på Nordin?

Expressen uppger, att Malmö är intresserade av Nordin Gerzic som en förstärkning inför nästa år. Påståendet bör dock än så länge inte tas som mer än en kvällstidningsspekulation. Tidningen skriver: SPORT-Expressen erfar från säker källa att MFF under hösten haft spioner på Gerzic, som har ett år kvar på kontraktet med Örebro.

Att Nordin kommer att lämna tror jag dock är rätt säkert. Han har gjort klart, att han vill flytta på sig om inte ÖSK storsatsar inför nästa år. Vilket klubben med sin förhållandevis skrala ekonomi inte lär har råd eller möjlighet att göra. Det skrivs ju en del om att ÖSK numera har en bra och stabil ekonomi, men man skall för den sakens skull inte glömma bort att grundorsaken till det är att man kör med landsortslöner.

Expressen: Örebros stjärna högst på önskelistan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.