Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Undret i Märsta

ÖSK-bloggen, som tycker att det är bra att Örebro har ett lag i div 1 även då det heter BK Forward, gratulerar killarna från väster till fortsatt spel i den lägsta elitserien. Men det satt hårt åt – laget låg under med 2-0 i halvtid, men efter vad som verkar ha varit en mycket stark andra halvlek rätade man ut resultatet till bortaseger med 4-2. Målgörare var i tur och ordning Erik Björndahl, Rasmus Östman, Ahmed Yasin och Herish Kuhi. Samtidigt besegrade Vasalund på bortaplan Östersund som därför får flytta ner i tvåan. Omgångens skräll svarade nog Boden för som på Tingvalla slog Carlstad United med 1-0 och därigenom klarar sig kvar ett år till i serien..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.