Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Westman kör gärna några år till

Peter Westman och Anders Karlssons rygg

Pappers-NA  skriver idag att Peter Westman är tillbaka i full träning. Konvalecensen har gått snabbare än beräknat. Beträffande den närmaste framtiden berättar trettioåttaåringen att han fört en kontinuerlig dialog med klubben under året.
– Jag tycker fortfarande att det är väldigt kul och hoppas på att få köra några år till, säger Peter till tidningens utsände.

ÖSK har således en trio målvakter att välja bland, när det gäller vem som skall vara back-up till John Alvbåge nästa säsong. Förutom Peter Westman har man ju även ett korttidskontrakt med Simon Nurme samt något slags kontraktsförhållande med Peter Rosendal. Att den sistnämnde registreringsmässigt fortfarande tillhör ÖSK är helt klar. Peter R är 22 i år, vilket innebär att det är sista året som han kan lånas ut utan övergångsanmälan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.