Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Slutväntat för Belle

Henri Belle vill lämna ÖSK - Eric Bassombeng (till höger) är fortfarande kvar.

NA skriver ikväll, att Henri Belle vill bryta sitt kontrakt och dra vidare på jakt efter en plats i någon startelva. Uppenbarligen har ÖSK ingenting emot detta av artikeln att döma. Belles kontrakt sträcker sig fram till den 31 december (enligt tidningen), men eftersom det bara återstår tre matcher innan säsongen är över och ÖSK meddelat honom att man inte avser att förlänga, så tycker han att det är lika bra att försöka komma iväg på en gång.

Normalt skulle han inte kunna komma ifråga för någon annan klubb innan resp. transferfönster öppnas igen, men för kontraktslösa spelare gäller inte den begränsningen. Så det är väl det han siktar på – annars tycker man kanske att det varit bättre att stanna kvar med två månaders ”betald ledighet”.

Som jag uppfattade saken så togs Belle in i truppen för att man skulle vara säkra på att ha en kantspelare om Roni Porokara blev såld under sommarfönstret. Det blev han inte och därför har Belle fått gå sysslolös under hösten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.