Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Bedoya bänkad mot Colombia

101013.
När USA mötte Colombia fick Alejandro Bedoya se hela matchen från bänken. Någon speltid blev det alltså inte för honom mot det land hans släkt härstammar från. Något som gjorde honom besviken eftersom han sett fram emot möjligheten att få representera USA i just den matchen. Matchen slutade oavgjord 0-0 efter dåligt spel från det amerikanska laget.

Miami Herald: U.S. team settles for scoreless draw

101010. Speltid för Bedoya mot Polen.
USA spelade under (den svenska) natten oavgjort 2-2 i en landskamp mot Polen. Alejandro Bedoya blev inbytt i den 63 minuten som vänsterbräddare i en 4-2-3-1 uppställning. Trots att lagen hade möjlighet att göra upp till sex inbyten var Alejandros inhopp faktiskt det enda som USAs förbundskapten Bob Bradley gjorde under matchen. Nästa match för laget är ett möte med Colombia på tisdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.