Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Astvald från start igen

Sveriges P90/91 landslag spelar i eftermiddag den andra landskampen mot Österrike. Marcus Astvald behåller sin position i startelvan medan Astrit Ajdarevic får finna sig i en bänkplats. På den får han sällskap av bland annat ex-KIFaren Oscar Jansson.

Matchen börjar kl 15:30 och spelas i Gloggnitz.

Resultat: Det blev förlust för Sverige i den andra matchen. Österrike vann med 3-2. Sveriges båda mål gjordes av AIKs Viktor Lundberg. Mackan spelade första halvlek och Astrit blev inbytt i andra och fick spela en halvtimme.

Svenska Fotbollförbundet: P90-91: Knapp bortaförlust mot Österrike

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.