Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Alejandro i USAs trupp mot Polen och Colombia

101003.
The Miami Herald: Weston’s Bedoya eager to play in U.S. friendly

101001.
Alejandro Bedoya får inte spela matchen mot sitt ”favoritlag” Häcken, men han har blivit uttagen att spela med sitt favoritlag – det amerikanska landslaget. Alejandro finns med i den 20-mannatrupp som USAs förbundskapten Bob Bradley tagit ut för vänskapslandskamper mot Polen och Colombia. USA möter de förstnämnda den 9 oktober i Chicago och tre dagar senare ställs man mot Kolombia i Chester, Pennsylvania. Speciellt den senare matchen borde väl vara väldigt intressant för ÖSKs mittfältare med tanke på familjens bakgrund.

ussoccer.com: Bradley Names 20 Players for Upcoming Friendlies against Poland and Colombia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.