Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Thomas Nordahl Cup

Första dagens matcher är avklarade och ÖSKs P15-lag gick vidare till A-finalen i den sammanslagna P14/P15-klassen. Eftersom ÖSKs 15-åringar har en slutspelsmatch i regionalserien i morgon så saknades de spelare, som är uttagna till den matchen, vilket gör dagens insats klart godkänd.

Klart godkänt får även ÖSK 1 i klassen P97. Jag skrev visst tidigare, att ÖSK inte brukar toppa sina lag i den här typen av turneringar, men här hade man nog gjort det. Laget vann nämligen sina tre matcher idag och har inte bara inkasserat de nio poäng som ger en plats i A-slutspelet utan ståtar även med målskillnaden 36-0.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.