Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Thomas Nordahl Cup

Lördag – söndag arrangerar och spelar ÖSK Ungdom Thomas Nordahl Cup. Det är en medelstor ungdomstävling (ca 150 lag) med deltagande huvudsakligen i de yngre klasserna. Tävlingen kommer att spelas på planerna Ekäng/Navet resp. Rosta Gärde. ÖSK kommer (som sig bör) med flest lag till tävlingen – hela 14 stycken. I övrigt deltar väl mest lokala lag, men det finns en hel del tillresta också.

I de två äldre åldersklasserna som bloggen brukar försöka hålla ett öga på så är dock deltagandet ringa. I klass P15 hade ÖSK ett lag anmält. Denna klass samlade dock så få deltagare att man fick lov att slå ihop den med P14. Så på det sättet blir ÖSKarna kanske på sätt och vis något av favoriter i klassen. Mycket beror givetvis på hur pass starkt lag man kommer till spel med. Rent allmänt skall man kanske inte ha alltför höga förhoppningar om framskjutna placeringar för arrangörsklubben. I den här typen av mönstringar brukar man från ÖSKs sida välja att satsa på jämnstarka lag snarare än att toppa upp lagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.