Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSKs nya ”råskinn”

Med sina två varningar i gårdagens match steg Alejandro Bedoya upp på en delad förstaplats för mest varnade spelare i allsvenskan. Men sina åtta varningar delar han den platsen med Helsingborgs Ardian Gashi och Kenny Pavey. Lite oförtjänt kan tyckas för Bedoya är ju i själva verket en rätt juste spelare. Gårdagens två kort var definitivt ett för mycket. Jag kan köpa, att han varnades för att han sparkade bort bollen, men inte varning nr två. Spelarna sliter och drar ju i varandra hela tiden och det fanns ingen anledning att bestraffa  just hans bidrag i den dragkamp som ständigt pågår under en fotbollsmatch.

Men det är inte bara i varningsligan som Alejandro är med i ”tätstriden”. Även när det gäller kategorin ”orsakade frisparkar” är han med högt upp i rankingen. 49 gånger har han orsakat frisparkar och det ger honom en fjärdeplats efter Tobias Grahn (57), Ardian Gashi (54) och Mikael Dahlberg (51).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.