Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Bra publiksiffra ikväll?

Det verkar kunna bli en rätt bra publiksiffra ikväll. Om man kollar bokningsläget nu på förmiddagen så är faktiskt sektionerna A övre, L nedre, M nedre, O nedre och övre samt U höger redan utsålda. Bokningarna på sektionerna O och U ser väl något märkliga ut. Det är inte där som platserna i första hand brukar gå åt. Det kanske rör sig om körsångare och deltagarna i tjejträffen som får sitta där.

För att hålla jämna steg med fjolårets publiksiffror behövs det 7955 åskådare för att matcha fjolårets kalmarmatch resp. 7157 för att matcha den tredje sista matchen år 2009. Det verkar faktiskt inte omöjligt att örebropubliken klarar av det. Ca. 8000 åskådare på en så viktig match med tanke på eventuellt europaspel borde väl vara en rimlig publiksiffra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.