Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Bli Kuban och se Kalmarmatchen för 50 kronor

Det är Kubanerna som skapar stämning på Behrn Arena och de vill väldigt gärna bli fler.

ÖSKs supporterförening Kubanerna kommer med ett oslagbart erbjudande dagen före matchen mot Kalmar FF. För endast 50 kronor kan man både bli medlem i föreningen för resten av år 2010, samt få en ståplatsbiljett till matchen. Lägger man upp 200 kronor utsträcks medlemskapet även till år 2011 och man får utöver kalmarbiljetten även en till nästa hemmamatch som spelas mot Brommapojkarna den 25 oktober.

En biljett via biljettluckan kostar 120 kronor för vuxna och 70 kronor för ungdomar mellan 12 och 17 år. Så det är väl bara att slå till för de som brukar stå på ståplats och inte redan är medlemmar i Kubanerna.

1 kommentar – kommentera

Annelie

Du som kommer i tid till arenan kommer att få höra en kör bestående av 500 vuxna samt 100 barn. En hyllning till Världens barn. Sångerna kommer vara ”Vi är världens barn” samt ÖSK-låten (Millencolin)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.