Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSKs P13 – bäst i stan

ÖSK-laget som slog Forward med 5-1 i P13 Elit. (Övre raden fr.v. Mirza, Philippe, Jacob, Felix, Ceasar, David, Johan, Marcus. Nedre raden fr.v. Konrad, Henrik, Tobias, Emil, Adam, Mikael. Längst fram. Karl. (Klicka på bilden för en bättre upplösning)

ÖSK och Forwards 13-åringar gjorde idag på förmiddagen upp om vilket lag som skall kunna kalla sig bäst i Örebro. Efter en jämn första halvlek, som ÖSK vann med 2-1 gled laget ifrån i den andra till slutresultatet 5-1.

Matchen var dock betydligt jämnare än vad siffrorna anger. Forward hade ett rätt kraftigt spelmässigt övertag, speciellt i första halvlek då det mesta av spelet ägde rum på ÖSKs planhalva. Hemmakillarna å sin sida hotade hela tiden genom snabba och välorganiserade motattacker.

Mötet avgjordes nog på sätt och vis vid ställningen 3-1, då Forward tilldömes en straff. Denna räddades dock av ÖSKs duktige målvakt och därmed tappade nog gästerna i mångt och mycket sugen. ÖSK kunde i stället öka på sin ledning till väldigt klara 5-1.

2 kommentarer – kommentera

Per

överts från vänster Mirza,Phillip, Jakob, Felix, Ceasar, David, Johan, Markus,
Nedre raden vänster, Konrad, Henrik, Tobias, Emil, Adam, Micke
liggande Kalle

Ceasar J

överst fr.v. Mirza ,Philippe, Jacob, Felix, Ceasar, David, Johan, Marcus
Konrad, Henrik, Tobias, Emil, Adam, Mikael
längst fram. Karl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.