Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svartvit fotboll den 24. september

A-truppen har träningsledigt idag.

I den lokala P15-serien har ÖSK bortamatch mot Nora-Pershyttan. Den uppskjutna matchen spelas dock på Ekängs konstgräs. Avspark kl. 19:00. ÖSKarna har fått stryk två gånger av noralaget i år så det borde väl vara dags för revansch.

Resultat: Det blev till slut en seger mot Nora-Pershyttan. Ett av allt att döma något förstärkt lag vann med klara 4-1. För ÖSKs mål stod två stycken tvåmålsskyttar. Det var mittfältarna Markus Moore och Filip Albertsson som fick anteckningarna som målgörare.


I Superettan möts Ängelholms FF och GIF Sundsvall. En viktig match för Giffarna som är på väg att tappa greppet om de platser som leder till allsvenskt avancemang. Robin Staaf har inte spelat så flitigt nu på slutet för sin låneklubb. Senast fick han dock komma in och spela några minuter i slutet av matchen. Möjligen kan det ha varit en skada som spökat. Normalt skall ha ta en startplats i ÄFF. Matchen som sänds av TV4 Sport börjar kl. 18:30

Resultat: I en svängig match spelade Ängelholm och Sundsvall 3-3. Robin spelade från start och blev utbytt i den 66:e minuten. Han spelade mestadels till vänster i en 4-2-3-1 uppställning. Utöver en hockey-assist till Ängelholms första mål så märktes han inte speciellt mycket. Men han fick heller inte speciellt mycket att jobba med och han kommer säkert mer till sin rätt i en central position.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.