Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Magnus Sköldmark fortsätter hos ÖSK

100923. Ett år till.
ÖSK skriver på sin hemsida, att man kommit överens med Magnus, att han fortsätter ett år till hos ÖSK. Under det kommande året skall han både syssla med spelarköp och -försäljningar samt arbeta med försäljningsarbete åt marknadsavdelningen. Den förlängda anställningen sträcker sig nu fram till den 15 september.

100409 Sköldmark förstärker ÖSK.
Dock inte i försvaret – det var några år sedan han spelade fotboll senast. Men väl på kontoret. ÖSK skriver i ett pressmeddelande att Magnus Sköldmark projektanställs till den 30 juli 2010 för att ”bygga upp en organisation och ett nätverk samt kompetens internationellt som kan vara användbart vid spelarförsäljning och spelarrekrytering”.  Rätt kort om tid för ett så pass omfattande uppdrag kan man nog tycka. Om det inte är så att det i själva verket rör sig om en ”provanställning” med inriktning på fortsatt verksamhet inom detta eller angränsande ansvarsområden.

Troligtvis handlar det i första hand mer än något annat om att vara behjälplig vid försäljningen av spelare som vill lämna ÖSK, typ Eric, Berra och Roni. Erfarenheter för det jobbet skaffade han sig (förhoppningsvis) under sin tid som sport-/klubbchef hos GAIS. En befattning som han lämnade i november år 2008 efter att ha ersatts på sin position av Sebastian Arby.

För ÖSK spelade han under åren 1989 – 1996 och fick då ihop till 185 matcher och 6 mål enligt Sportklubben.net.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.