Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svartvit fotboll den 19. september

ÖSKs A-trupp morgonmjukar idag någonstans i Halmstad. I eftermiddag är det match på Örjans Vall. 16:30 etc.


ÖSK Söder spelar en förmodligen helt betydelselös match mot Lekeberg kl. 15:00 på Ekängens konstgräs. Förmodligen därför att Söder uppenbarligen har överklagat förbundsbeslutet i brasseärendet.

Resultat: Söderbröderna kunde boka in ytterligare en seger, när man slog Lekeberg på konstgräset i Ekäng med 3-1. Målgörare var Denis Gerzic (straff), Benny Kaya samt Simon Karlsson. Tyvärr så lär inte den segern betyda så mycket eftersom lagets öde tycks vara beseglat. För att man skall klara sig kvar krävs först och främst att lagets protest i brassefrågan godkänns, vilket känns osannolikt. Sedan skall laget vinna sista matchen som spelas mot Glanshammar. Det är troligt att man klarar av detta. Men sedan krävs dessutom att Latorp i sin sista match inte tar någon poäng av Lekeberg, vilket är tveksamt.


ÖSKs pojkallsvenska lag skulle idag egentligen ha spelat på bortaplan mot Degerfors. Men eftersom man i den västraste av länsdelarna för tillfället inte kan tillhandahålla någon spelbar plan är den matchen framskjuten i tiden. Tips till Degen: Kom till Ekäng i stället.


ÖSKs P17-lag möter i A-slutspelet Lekebergs IF på Vretalund. Matchen spelas kl. 12:00.

Resultat: ÖSKarna vann matchen med 2-0 efter mål av Christoffer ”Krille” Almstedt och Denilson ”Dedde” Galeano.  Ett bra resultat av killarna.


ÖSKs P15-lag spelar i regionserien på bortaplan mot IK Franke. Kl. 15:00 på Råby IP. ÖSKarna har ju redan vunnit serien och matchen är utan betydelse.

Resultat
: ÖSKarna vann den betydelselösa matchen med hela 5-0. Oklart vilka målgörarna var.


I Superettan möter Ängelholms FF Östers IF. Återstår att se om Robin Staaf finns med på planen. I den senaste två matcherna har han  saknats både på plan och bänk. Oklart varför han inte varit med.

Resultat: Öster vann överraskande över Ängelholm. Robin Staaf började på bänken och fick spela några minuter på slutet. Det tyder väl på att han haft skadekänningar igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.