Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Paulinho stannar gärna

Ända sedan ÖSK släppte nyheten att man arrangerat ett lån av Paulinho från den sydkoreanska klubben Busan har klubben sagt att det rör sig om ett lån över innevarande säsong. Det säger man fortfarande, men idag öppnar i alla fall Paulinho själv för att det kan bli en fortsättning för honom i Örebro.

NA: Paulinho: Jag vill stanna i ÖSK

Från ÖSKs sida har det som sagt inte hörts ett knäpp än. Jag antar, att man nog gärna skulle vilja behålla Paulinho, men att man inte är villig att betala speciellt mycket för att lösa 32-åringen från hans sista kontraktsår. I så fall gäller det att inte verka alltför angelägen – det kan påverka priset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.