Förlust i P16-finalen

Efter en svängig match med (alltför) många målchanser stod Forward som segrare i årets DM-final för 16-åringarna. Matchen slutade 4-3 efter det att båda lagen hunnit med att ha ledningen. Forward började med ett mål på straff redan i den första minuten. ÖSK kvitterade och tog sedan ledningen efter det att Lucas Karlén nickat in två hörnor. ÖSK misslyckades sedan med att rensa sitt straffområde efter en frispark precis före halvtidsfinalen och det stod 2-2.

I andra halvlek gjorde så Forward två mål efter tveksamt spel i ÖSKs bakre försvarslinjer. Med drygt tio minuter kvar reducerade ÖSK. Förbundet sätter Lukman Murad som målskytt, men jag tyckte att det var Stefan Hannasson. ÖSK pressade sedan på rätt bra i slutminuterna, men Forwards duktige målvakt tog hand om allt som kom in mot mål.

ÖSKarna kom väl inte upp i normal spelstandard utan visade ofta upp ett osäkert försvarsspel och klent spel på mittfältet. Plus ger jag i första hand till Stefan Hannasson och till högerbacken Sebastian Lööw för dennes offensiva insatser. I övrigt fanns det väl inte så  mycket att glädja sig över.