Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Poäng igen för Erik

Erik Nilssons vänsterfot fortsätter att leverera målgivande passningar. Det senaste offret heter Assyriska som besegrades av Ljungskile med 2-0. Erik har därmed tagit över ledningen i LSKs interna passningsliga med sammanlagt fem assistpoäng. Dessutom har han ju gjort fyra mål. Idag spelade han 90 minuter innan han blev avbytt av Ljungskilelegendaren Jörgen Wålemark.

Robin Staaf fanns inte med (skadad igen?) på Ängelholms laguppställning då ÄFF förlorade mot Falkenberg med 3-1. Gamle bloggfavoriten Stefan Rodevåg i Falkenberg visade god höstform genom att bidra med två målgivande passningar. Tänk att han blivit passningsleverantör på gamla dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.