Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Belle om Belle

NA har intervjuat ÖSKs sommarlån Henri Belle för att undersöka om det möjligen finns någon konfliktunge de skulle kunna blåsa upp, eftersom Belle inte fått någon allsvensk speltid. ÖSKs senaste afrikan är dock hur lugn som helst och verkar helt införstådd med läget. Vilket förmodligen är att han togs in som en extra säkerhet om Roni Porokara mot alla odds skulle välja att avstå från sin bosmanbonus.

NA: Belle på läktaren

Belle har dock faktiskt fått spela mer än vad de övriga nyförvärven fått göra om än ”bara” med ÖSK Ungdom i div 2. Av vad jag sett av honom tror jag inte att han kommer att ha några större problem med att göra sig gällande som allsvensk kantspelare. Det är ingen tvekan om att han klarar av att göra sin gubbe – problemet har väl snarast varit vad han skall göra sedan. Han verkar ha en tendens att överdriva sitt dribblande, vilket gör att han trots allt förr eller senare blir av med bollen. Men när han spelat in sig så att han vet hur och när han skall leverera bollen vidare kommer han säkert att kunna motivera en plats i laget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.