Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Se ÖSK med spelkortet och res billigt med SJ.

Svenska Spels spelkort.
Precis som under förra året kommer Svenska Spel att bjuda på allsvensk fotboll under september månad för en del av sina kunder.  ÖSK skriver på sin hemsida:

I september kan du gå gratis på fotboll om du har spelkort från Svenska Spel. Till matcherna mot Gefle och Kalmar FF kommer ÖSK fotboll tillsammans med Svenska Spel att reservera 1000 ståplatsbiljetter/match.

Biljetterna hämtas i Mötesplats ÖSK på matchdag eller på ÖSKs kontor fram till matchdag. Har du inte spelkort passa på att skaffa det så får du också gratis entré.

Res billigt med SJ:s evenemangsresor.
Med SJ kan man resa billigt för att se vissa av ÖSKs matcher. För ett pris av 49 kronor, enkel resa (det blir alltså 98 kronor tur och retur) kan man köpa tågbiljetter (i mån av tillgång). SJ reserverar ett antal biljetter för detta ändamål från olika destinationer (och olika dagar). För att kunna utnyttja erbjudandet måste man dock köpa även matchbiljetten från SJ (så att de vet att det är en fotbollsresa de sålt, antar jag). Tur och returresorna måste göras inom en 7-dagarsperiod, vilket ju ger en god flexibilitet för till exempel örebroare i förskingringen, som vill kombinera ett örebrobesök med att se ÖSK på Behrn Arena. Dessa biljetter kan inte köpas på webben utan via telefonförsäljningen (0771 – 75 75 75) eller genom besök på en av SJs Resebutiker. De matcher för vilka man kan utnyttja detta reseerbjudande är:

22 sept. Örebro – Gefle IF FF
28 sept. Örebro – Kalmar FF
25 okt.   Örebro – IF Brommapojkarna

Man kan också finna motsvarande erbjudanden för vissa av ÖSKs bortamatcher. Enligt SJs hemsida finns följande möjligheter:

12 sept. Djurgården – ÖSK
19 sept. Halmstad – ÖSK
03 okt.  BK Häcken – ÖSK

Beträffande denna typ av erbjudande skriver SJ:

Beskrivning av erbjudandet
Nu kan du ta tåget till upplevelsen från 49 kr (2 klass) och 149 kr (1 klass). Vill du resa med nattåget kostar det från 100 kr extra.

Från 49 konor i 2 klass, alternativt 149 kronor i 1 klass, reser du enkel resa med SJs dagtåg till aktuell evenemangsort. Resan gäller på utvalda dagtåg med X 2000, InterCity och Regionaltåg till och från evenemangsort.

Från 149 kronor kan du resa med SJ Nattåg i 2 klass liggvagn och från 249 kronor i sovvagn. Erbjudandet gäller till och från evenemangsort.

Villkoret är att du köper evenemangsbiljett och tågbiljett samtidigt via telefon 0771-75 75 75 eller i SJ Resebutik.

Erbjudandet är begränsat och gäller alla bokningar som sker innan den 31 december 2010. Betalning sker vid bokningstillfället återköp på resa eller evenemangsbiljett medges ej. Resplus kan köpas i kombination med erbjudandet. Frukt och kaffe ingår i 1 klass biljett.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.