Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Testmatch den 27 okober

ÖSK kommer även detta år att arrangera en testmatch för unga fotbollstalanger som är intresserade av att visa upp sig. Jämfört med tidigare år verkar det som om man ändrat en del i formatet. I år skriver man att testlaget kommer att matchas mot talangtruppens lag (det gjorde man iofs. redan i höstas även om det inte var utsagt från början). Dessutom gör man klart, att det i första hand handlar om spelare som är intresserade av att ta en plats i talangtruppen. Tidigare har det väl i vissa fall varit oklart om det är A-trupp eller talangtrupp man testar för.

ÖSK: ÖSK Fotboll arrangerar testmatch den 27 oktober.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.