Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Omtag för Nordback

NA skriver idag, att Fredrik Nordback opererats på nytt. Efter en förnyad röntgenundersökning konstaterades en spricka i hans tidigare opererade mellanfotsben. En ny något längre skruv har satts in, vilket man hoppas kommer att ge en stabilare fot för framtiden. Man tror inte att den förnyade operationen kommer att innebära någon längre rehabiliteringsperiod. Fredrik räknar med att kunna påbörja löpträning redan denna vecka och tror inte att han spelat sin sista match den här säsongen.

Fredrik, som brukar spela alla matcher han inte är avstängd i,  har bara deltagit i sju av så här långt 21 allsvenska matcher detta år.

NA: Ny operation för Nordback (100830)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.