Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Intresse för Nordin?

Sportbladets Tobias Wolf skriver att det finns utländskt intresse för Nordin Gerzic. Enligt tidningen fanns det talangscouter från Ajax, PSV Eindhoven, Basel och Lille på plats igår då ÖSK besegrade Helsingborg.

Sportbladet: ”Inte mött någon mittfältare som är bättre än jag” (100829)

Nu är det ju inte säkert att de kom just för att titta på Nordin. Det fanns en hel del spelare i de båda lagens uppställningar som skulle kunna vara av intresse. Om det skall bli någon försäljning måste den hur som helst ske snabbt. För de flesta europeiska ligor stängs transförfönstret natten mellan tisdag och onsdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.