Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Almebäck i U21 igen

Michael Almebäck missade U21-landslagets träningsmatch mot Skottland för några veckor sedan på grund av ljumskkänningar. Det verkar inte ha legat honom i fatet eftersom han tagits ut till den trupp som skall möta Israel (i Göteborg) och Bulgarien (i Lovech) i början av september. Matcherna som spelas den 3:e resp. 7:e september är de sista i gruppspelet inför nästa års U21-EM i Danmark. Om jag fattat saken rätt behöver Sverige ytterligare en poäng för att vara säker på att gå till play-off spelet.

Svenska Fotbollförbundet: U21 herr: Elm och Olsson med i kvalavslutningen
Svenska Fotbollförbundet: Kval till U21-EM  2011

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.