Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svartvit fotboll den 19. augusti

A-truppen samlas kl 09:30 för att på Behrn Arena söka inspiration och nytt självförtronde under Sixten Boströms ledning.


ÖSKs 15-åringar har bortamatch mot IFK Hallsberg. Dit åker man med vad som väl närmast ser ut som ett förstärkt andralag. Det kan nog bli en rätt jobbig match för örebroarna. ÖSK ligger tvåa i serien och hemmalaget trea.

Resultat: Seger med klara 4-1, vilket ger en om än tillfällig serieledning. Bra gjort!


I Superettan har Ängelholms FF med inlånade Robin Staaf hemmamatch mot Syrianska FC. Ljungskile och Erik Nilsson åker till Sundsvall för match på Norrporten Arena mot stadens Giffar. Matchen sänds i TV 4 Sport med avspark kl. 19:20. En viktig match för toppstriden i Superettan. (Fast det verkar nästan alla matcher att vara).

I div 1 Norra kommer ÖSKs blivande spelare Emil Berger att få möta två av ÖSKs föredettingar. Både Nedim Halilovic och Mirza Jelecak representerar nämligen CUs motståndare Dalkurd. En viktig match för nedflyttningsstriden i serien. Och även för BK Forward – oberoende av vem som tar poäng kommer Forwards situation att försämras.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.