Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Mål igen av Erik Nilsson mm.

Erik Nilsson fortsätter att producera mål för Ljungskile. Hans fjärde för säsongen slog han in på frispark och övertid mot GIF Sundsvall. Nu räckte det inte till något mer än en reducering. Giffarna konsoliderade sin andraplats med en 3-2 seger. Vid full tid stod det 3-0, men LSK lyckades med vad de inte ens varit i närheten av under ordinarie matchtid – nämligen att göra mål.

Eriks insats var väl ungefär som förväntat. Ett väldigt bra offensivt passnings- och anfallsspel kombinerat med en alltför trög defensiv. Jag tror att LSK skulle kunna få ut mer av sin offensiv om man lät fler av sina anfall passera Erik på vägen från backlinje till anfall, även om hans placering ute vid sidlinjen kanske inte är den ideala ur speluppbyggnadssynpunkt.

Robin Staaf var på plan i 81 minuter då Ängelholm och Syrianska spelade oavgjort 0-0. Robin verkar inte ha några problem med sin höft/ljumskar utan tar sina matcher trots ett rätt tufft matchprogram.

Mötet mellan Dalkurd och Carlstad United slutade med ett hemmamål i den 90:e minuten. Målskytt var Mirza Jelecak. Såvitt jag vet hans första för säsongen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.