Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Seger i Lillkyrka

Trion som sänkte Lillkyrka: Jesper Welin (2 mål) samt Sharma Ahmet och David Johansson som gjorde var sitt. (Dagens bilder tål två klickar för att få fram en bättre upplösning. WordPress skalar alltid ner fotona).

ÖSKs pojkallsvenska trupp åkte tillsammans med några förstärkningar från P17-truppen till Kärsta IP i Lillkyrka för att möta hemmaklubbens andralag i en div 8-match. Det blev en mycket trevlig fotbollsmatch där gästerna dominerade och dessutom vann med 4-1 (2-0).

Lantlig fotbollsidyll i Lillkyrka. Kärsta IP måste ligga i topp i distriket. På bilden är det Filip Gustafsson som känner på den fantastiskt fina planen.

Trots resultatet var Björn Juhlin inte riktigt nöjd med sitt lags prestation.
– Vi rörde oss för lite, tyckte Björn som speciellt ville ge ett plus till David Åberg för hans fina mittbacksspel. Knappt en miss på hela matchen mot en center som var minst ett huvud längre än David. Bra insatser gjorde även David Johansson på mittfältet, tvåmålsskytten Jesper Welin och den irrationelle vänsteryttern Sharma Ahmet. Att det var dessa tre som dessutom stod för målskörden gjorde förstås inte deras insatser sämre.

Patrick Ingvarsson hälsar sina fotbollsvänner i ÖSK Söder att läget dagen-efter är förhållandevis bra och att ingenting verkar vara brutet. Men att han nog måste be att få stå över nästa match.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.