Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Tillbaka till ruta ett

Som väl framskymtat så tränar Eric Bassombeng från och med i onsdags med A-truppen igen. NA skriver att han enligt Sixten Boström till och med är aktuell för spel.

NA: Utfryst Bassombeng tas till nåder av ÖSK
NA: Bassombengs struliga tid i ÖSK

Rätt förvånad är jag faktiskt. ÖSK har ju verkat väldigt ståndaktiga beträffande avstängningen som pågått sedan mitten av april. Förklaringen är väl rimligen att det inträffat något som gör att man anser sig behöva Erics medverkan i truppen igen. Om, för att ta ett exempel, Marcus Astvald är på väg att säljas finns det ett akut behov av någon som kan springa efter högerkanten. Speciellt som Tommy Wirtanens rehabilitering tar längre tid än väntat.

Att man bara benådat honom utan någon särskild anledning eller för att man tycker synd om honom tror jag mindre på. För om avstängningen bara var ett sätt att statuera ett exempel på vad som kan hända om man inte sköter sig, så hade det räckt med en månad för att den sanningen skulle landa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.