Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Positiv till Flood

Reaktionen till rekryteringen av Anto Flood har väl inte direkt varit översvallande. Men Flood får lite överraskande positiva omdömen från författaren till Metroblogen Stryktips och Oddset. Signaturen Geezer skriver:

Tummen upp för…

Anthony Flood

Jag som följer Irländsk fotboll (och all annan fotboll också för den delen) tycker det är kul när svenska klubbar vågar gå ifrån sin standard att bara handla spelare från Afrika eller Brasilien när det ska importeras nya spelare. ”Anto” Flood har fått väldigt goda betyg i spelet på Irland och han är riktigt bra på huvudet, likväl som fötterna. Jag tror att Örebro kan ha gjort ett ganska hyfsat kap här. Inställningsmässigt kommer Anto Flood att vilja vinna alla matcher, och jag ska spänt följa hans utveckling i Allsvenskan.

Ja, där ser man. Geezer tycker för övrigt att oddset för bortaseger i ÅFF-matchen (2,10) är alldeles för attraktivt för att han skall kunna låta bli att spela.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.