Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Föredetting i Champions League kval


Igår när Rosenborg mötte nordirländska FC Linfield fanns det en före detta ÖSK-spelare med på planen. Det var Paul Munster som under sina två sejourer hann med att representera både A-lag och talanglag. Paul gör nu för tiden sina mål för Linfield, som förra året vann både den nordirländska ligan och cupen. Mot Rosenborg blev det i och för sig inte så många spelminuter för Pauls del. Han blev inbytt i den 81 minuten för att understödja sitt lags slutforcering i jakten på det mål, som skulle ha givit spel mot AIK i nästa omgång. Det hjälpte nu inte, speciellt inte som Rosenborg ökade på sin ledning till 2-0 när två minuter återstod av den ordinarie matchtiden.

Mn kan ju inte tycka annat än att Paul och Linfield hade en hel del otur i cuplottningen som fick möta ett så pass starkt lag som Rosenborg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.