Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Grekiskt sidospår för Eric Bassombeng

100722.
Det verkar inte bli någon greklandsflytt för Eric Bassombeng. Hans agent Per Jonsson har berättat för NA, att det spår som leder till den grekiska klubben Xanthi nu är blockerat av en annan spelare med liknande egenskaper.

100712.
FotbollDirekt skriver, efter kontakt med Erics agent Per Jonsson, att en övergång till en än så länge onämnd grekisk klubb skulle kunna bli problembarnets nästa klubb. Inte helt orealistiskt – grekiska klubbar brukar ju kunna hugga på det mesta. Frågan är bara om de har några pengar att betala med.

Jonsson verkar för övrigt vara en av de mer seriösa fotbollsagenterna. Om nu ett sådant ord överhuvudtaget kan användas i det sammanhanget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.