Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Jiloan vill vidare

Det här hamnar väl egentligen på fel sida O-T gränsen, men det verkar ju inte hända så värst mycket idag som man kan skriva om.

Jiloan Hamad, som ÖSK för några år sedan utan framgång försökte värva från BK Forward, gick som bekant till Malmö FF i stället. Där har han lyckats förhållandevis bra och har fått en hel del matchtid denna säsong. Av årets 15 matcher har han figurerat i 13, men bara en gång från start. Bättre var det förra året då han hade 17 matcher från start och 3 som inhoppare.

Enligt NA är Hamad inte nöjd med årets matchning utan har via Sydsvenskan talat om att flytta utomlands. Bland annat Heerenveen verkar vara intresserade.

Jag tycker att han nog borde fundera en stund över sin argumentation. Om han inte anses vara bra nog att få starta för MFF så lär han inte heller vara det för Heerenveen. Misstanken infinner sig rätt osökt om att det snarare handlar om pengar än om speltid för Jiloans del. Om det är speltid han vill ha bör han nog i stället rikta in sig på Trelleborg eller Landskrona.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.