Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Roni går vidare

100713.
NA avslöjar, att man just upptäckt det uppenbara. Nämligen att Roni Porokara, oavsett vad som händer med resten av världen, kommer att lämna klubben. Spelaren har tackat nej till ÖSKs kontraktsförslag och ÖSK anser därmed att saken är färdigförhandlad. Mer i onsdagens papperstidning, skriver tidningen. (För mig är det oklart vad det egentligen var man avslöjande).

Anders Svensson (krönika i NA): I Roni-affären kan alla bli förlorare

100712.
NA envisas med att påstå att ÖSKs vänsterytter jagas av än den ena och än den andra klubben. Dagens jägare är Energie Cottbus, som dock ännu inte bestämt sig för om Roni är det villebråd de skall sikta mot. Den tyska websiten Kicker skriver idag om deras intresse i  en artikel som mest av allt handlar om en konflikt mellan klubbens tränare och dess sportchef. Tränaren vann och sportchefen får i fortsättningen ägna sig åt talanganskaffning och -utveckling, medan tränaren tar hand om A-truppens behov. Lyckligtvis för Roni är det tränaren som är så pass intresserad, att han skickar någon för att kolla in Roni lite noggrannare. Det blir väl till matchen mot Elfsborg. Jag hoppas att Roni gör bättre ifrån sig än vad han gjorde idag, då han hade väldiga problem att ta sig förbi resp. få stopp på talangtruppens Daniel Björnkvist.

NA
: Cottbus trappar upp jakten på Porokara
Kicker: Feichtenbeiner entmachtet

100705.
NA har upptäckt
, att den tyske andraligisten Energie Cottbus är intresserade av att knyta Roni Porokara till sitt spelarstall. Detta enligt en uppgift på den tyska fotbollssiten Kicker. Betydligt troligare än de italienska serie B-klubbarna, anser jag. Speciellt som Cottbus har som vana att komponera ihop sin trupp med spelare, som inte kommer från de vanligaste rekryteringskällorna.

Sedan kan man ju önska, att NA slutar upp med att rubricera alla olika sorters intresseanmälningar som jakt.

1 kommentar – kommentera

Nisse

Pajas-kille du är…om cottbus skickar folk hit för o kolla in porokara så e dom väl definitivt intresserade av honom. idiot!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.