Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nilsson till vänster

Att döma av förmiddagens träning blir det Erik Nilsson, som i Roni Porokaras frånvaro spelar till vänster mot Mjällby. Roni skall ju sitta av den här matchen också efter det röda kortet mot IFK Norrköping. Jag frågade Erik efter träningen vad han tyckte om att bli kantspelare. ”Det skulle absolut sitta bra, om jag blir uttagen”, tyckte Erik som i Ljungskile spelar som vänsterbräddare i en traditionell 4-4-2 uppställning. Med två mål och två målgivande passningar med sig i bagaget från de sex matcherna med LSK, så är det väl inte omöjligt att vi kommer att få bekanta oss med en ny sida av Erik Nilssons spel i morgon.

På mittfältet lär Erik hur som helst inte kunna ta någon plats. Lagkapten Nordback är ju tillbaka, Kihlen tränade och duon Bedoya och Gerzic verkar väldigt samspelta och i bra form. De visade prov på några fina kombinationer, där Alejandro kom i djupled och med hjälp av Nordin väggade sig igenom motståndaruppställningens backlinje.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.