Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ajdarevic till ÖSK!

100728. NA: Succéspelaren kan lämna ÖSK gratis efter ett halvår

100704 kväll. ÖSK bekräftar.
ÖSK bekräftar övergången på sin hemsida. Av ÖSKs formuleringar att döma kommer det att bli en mjukstart för Ajdarevic, som haft en hel del skador under senare år och därför behöver bygga upp sin fysik innan han kan användas i allsvenska sammanhang. NA har lovat mer info i papperstidningen i morgon.

100704. Från Papperstidningen inget nytt.
NA har givetvis försökt att undersöka sanningshaltens i Sportbladets förvärvsrykten utan att egentligen komma någon vart. Varken Ajdarevic eller Sköldmark vill svara på telefonanrop och ÖSK i övrigt verkar ovilligt att dela med sig. Vilket iofs. är helt korrekt. Innan kontraktet är slutgiltigt överenskommet och påskrivet så finns det ingenting att rapportera.

NA skriver vidare, vilket är det intressanta i sammanhanget, att ÖSK har varit tveksamma att skriva kontrakt med Ajdarevic, eftersom han påstås komma med en väl tilltagen vidareförsäljningsklausul som del av flyttgodset. Detta låter ju märkligt eftersom han enligt tidigare uppgifter numera skulle vara klubb – och kontraktslös. Leicester, hans tidigare klubb, släppte honom efter det att han spelat av sitt ettårskontrakt med dem. Fast det kan ju också vara så, att det är Astrit själv som vill vara med och dela på eventuella framtida övergångspengar.

100703.
Sportbladet skriver nu på morgonen, att det bara är en namnteckning som skiljer Astrit Ajdarevic från tre och ett halvt år i Örebro. Ajdarevic själv bekräftar (tydligen) för tidningen, att han har gjort klart med en allsvensk klubb (så när som på själva namnunderskriften), men vill inte avslöja vilket lag det rör sig om.

Anm. Det behöver ju inte nödvändigtvis vara så att Sportbladet har några säkra källor. De kanske gissar eftersom ÖSK är den klubb som Ajdarevic figurerat i sedan han kom tillbaka till Sverige. Å andra sidan brukar Tobias Wolf som skrivit artikeln ha rätt så bra koll på vad som händer i ÖSK.

1 kommentar – kommentera

Ketsbaia

Hörde igår när jag var på cupmatchen att han är så gott som klar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.