Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Senior-DM – vilda Ervalla

Det här är väl egenligen off-topic nu när ÖSK så onödigt trillade ur distriktscupen redan i sin första match – men i alla fall. Att det inte bara är ÖSK som råkar ut för olycksfall i arbetet i den här turneringen vittnar BK Forwards ”öde” om. De mötte div 4-laget Ervalla SK, skickade dit reserverna och fick stryk med 10-1. Av en matchrapport på Forwards hemsida att döma verkar det som om det tidvis gick ganska hett till på Lyckevallen:

Forward föll stort i Fastighetsbyrån cup

Forward reservlag gjorde en slät figur i kvartsfinalen i Fastighetsbyrån cup. Hemmalaget vann med hela 10-1. Ett för dagen dåligt Forward lag fick matchen förstörd genom en tidig utvisning i första halvlek. Ingen skugga över domaren i den situationen utan helt och hållet självförvållat av Forwards spelaren. I den andra halvleken hettade det till ordentligt i en situation och hela fyra spelare fick rött kort samtidigt. En Forwardspelare, en Ervallaspelare samt en spelare och en ledare på Ervallas bänk. Sett över hela matchen var Ervalla det bättre laget och förstärkte dessutom det övertaget med att sätta tre bonusstraffar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.