Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svartvit fotboll den 29. juni

I kväll spelar ÖSK en träningsmatch i Mariehamn mot stadens IFK. Är man i Finland så börjar matchen kl. 19:00 och för oss som är kvar i Sverige är matchstarten en timme tidigare. Kl. 18:00 alltså – NA matchrapporterar.

Är man i Skåne kan man åka till Lomma för att se ÖSKs 97-or spela i GIF Nikes trettonårsturnering. På förmiddagen möter laget Brommapojkarna och på eftermiddagen IFK Göteborg.

Resultat: En tisdag utan framgångar för ÖSKs 13-åringar. På förmiddagen blev det stryk av Brommapojkarna med rejäla 6-0 och på eftermiddagen av IFK Göteborg med något mänskligare 2-1. Laget slutade sist i sin grupp men redan i morgon är det dags för nya tag då turneringen fortsätter med nya grupper och utmaningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.