Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sommarträning med Örebro SK

Fjortonåringarna får sina instruktioner av Peder Hessel.

ÖSK Elitfotbolls talangträningsdagar med inbjudna spelare från ÖSK Ungdom, grannföreningarna samt några spelare från andra distrikt började igår eftermiddag, fortsätter idag och avslutas i morgon eftermiddag. Deltar gör huvuddelen av de 15-åringar som är uttagna till distriktets elitläger i Halmstad plus ytterligare några spelare från ÖSK Ungdoms verksamhet. En andra grupp består av 14-åringar.

Nedjoggare är från vänster Andreas Nydahl, Oscar Fardelin, Lukman Murad, Filip Albertsson, Marcus Moore, Adolfsbergs Sebastian Ring samt med ett frågetecken Sannaheds Hugo Eriksson

Deltagare.
Äldre gruppen: Sebastian Ringh (Adolfsberg), Klas Csomai (Nora/Pershyttan), Axel Wetteus (BKF), Philip Spångberg (BKF), William Magnuzon (BKF), Karo Karadaki (KIF), Christoffer Larsson (KIF), Hugo Eriksson (Sannahed), Pierre Hertin (RIK), Oscar Fardelin (ÖSK), Jonathan Herbst (ÖSK), Markus Moore (ÖSK), Andreas Nydahl (ÖSK), Filip Albertsson (ÖSK) och Lukman Murad (ÖSK).

En vilopaus för födelsedagsbarnet Andreas Nydahl samt Filip Albertsson, Oscar Fardelin och Lukman Murad, stående målvakten Jonathan Herbst och längst ut till höger Björn Juhlin.

Yngre gruppen: Pontus Eriksson (Avesta, Adams bror), Hugo Oscarsson (Kumla), Filip Ahlström (Kumla), Martin Alp (BKF), Erik Axelsson (BKF), Josef Josufsson (BKF), David Persson (Adolfsberg), Adam Molin (Adolfsberg), Andreas Klingström (Adolfsberg), Rikard Hallgren (Adolfsberg), Vincent Wallenta (ÖSK), Gustav Fardelin (ÖSK), Edwin Ahlnäs (ÖSK), Lesster Govea (ÖSK), Henning Nordvall (ÖSK), Alexander Yolki (ÖSK), Carl Jägerhill (ÖSK), Marre (Bråten)

Lukman Murad försöker dribbla sig förbi Markus Moore.

Under de fem träningpassen kommer man främst att öva olika teknikmoment som passningsteknik, anfalls- och försvarsspel. ÖSK Ungdoms målvaktstränare Crille Neanro tar dessutom hand om de uttagna målvakterna från båda grupperna.

Ivan kommer med ledarkaffet.

Huvudansvariga tränare är för P15 Håkan Juhlin med hjälp av Björn Juhlin och Oskar Lagerqvist (KIF). För P14-gruppen svarar Peder Hessel med understöd av Johan Cehlin, Thomas Andersson och Daniel Wickström (Nerikes Kils SK) . I alla trådar håller ÖSKs talangutvecklingsansvarige Tommy Ohlsson.

Lukman Murad väntar på sin tur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.