Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

NA lägesrapporterar

I dagens papperstidning skriver NA en del om läget i laget etc. Närmast på A-truppens program står nu Ålandsutflykten. Dit åker man i eftermiddag, i morgon blir det träning på förmiddagen och sociala aktiviteter på eftermiddagen, bland annat en fisketur med Tommy Wirtanen som arrangör. På tisdag är det förmiddagsträning och eftermiddagsmatch mot IFK Mariehamn. Avspark kl. 18:00 (svensk tid). På onsdagens tränar man på förmiddagen och ägnar eftermiddagen till att ta sig tillbaka till Örebro igen. På torsdag tränar man och på fredag är det Jönköping i Svenska Cupen.

Med på resan åker inte Per Johansson och Erik Nilsson. Som belöning/bestraffning för att de spelat med andra klubbar under uppehållet. Med till Åland reser däremot provspelarna Henri Belle och Tero Mäntylä. ÖSK känner sig uppenbarligen tillräckligt intresserade för att vilja se dem i match igen innan man bestämmer sig för om någon av dem skall kontrakteras.

Från skadefronten rapporteras att Tommy Wirtanens skada tar längre tid att läka än vad man trodde från början. Nu lyder prognosen att han skall vara spelklar till början av augusti. Spelklar redan nu är däremot Fredrik Nordback som av allt att döma kommer att få speltid på Åland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.