Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Utökad ålandstrupp

ÖSK skriver på sin hemsida, att både Tero Mentylä och Henri Belle får följa med på träningslägret till Åland. Båda spelar ju på positioner där ÖSK snart eller på sikt kommer att behöva nyrekrytera. Att de nu får följa med till Åland betyder väl rimligen, att de inte är så bra att ÖSK tar fram kontraktsblocket på en gång, men också att ÖSK vill se dem i spel (antar jag) ytterligare en gång innan man bestämmer sig. Mest kritiskt är det väl med vänsterytterplatsen om det nu finns någon substans i de rykten som börjat surra kring Roni Porokara de sista dagarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.