Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Trist slut på vårsäsongen

ÖSK Ungdom fick inte någon seger med sig till sin tvåveckors sommarsemester. Det finns ingen trupp inom ÖSK-organisationen som tränar så mycket som talangtruppen. Deras träningsuppehåll brukar vara två veckor på sommaren och två veckor på hösten då serien är färdigspelad. I övrigt spelar och tränar de fotlboll 11 månader om året.

All denna träning som de hade med sig till denna punkt i tillvaron räckte dock inte till för att de skulle kunna besegra Smedby AIS på bortaplan. Laget kom snabbt i underläge med 0-1 i den femte minuten och 0-2 i den sjuttonde. Sedan var det väl i princip kört. Det blev inte ens spännande eftersom Smedby gjorde 0-3 innan ÖSK fick sitt tröstmål. Det gjordes på straff av Fedja Jelecak efter det att Adam Botvidsson blivit fälld.

NA: ÖSK Ungdom stod och sov

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.