Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Möller provtränade i Västerås

VLT rapporterar, att västeråsklubben Syrianska IF Kerburan haft några spelare för påseende för det fall att resultaten under de närmaste omgångarna går klubbens väg. Förutsättningen för eventuella nyförvärv är att dock laget får häng på en topplats som ger chans till uppflyttning till Superettan.

En av de spelare som klubben tittat på är ÖSK Ungdoms anfallare Edvin Möller, som för några veckor sedan kom överens med ÖSK om att man skulle gå skilda vägar. Edvin hade väl något slags lärlingskontrakt med ÖSK, tränade med A-truppen men var spelmässigt registrerad hos ÖSK Ungdom. Edvins kapacitet på fotbollsplanen är säkert inte okänd för västeråsarna (eller skall jag skriva syrianerna) eftersom laget tränas av örebroaren Melke Alan.

Nu verkar det iofs. inte alltför troligt att det blir aktuellt med några förstärkningar för laget, som förlorat två av sina tre senaste matcher.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.