Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svartvit fotboll den 21. juni

Efter fyra dagars fotbollsexcesser i form av Örebrocupen är det dags att återvända till några dagars vardagsfotboll innan midsommaren markerar för ungdoms- och lokalfotbollen att det är dags att ta semesterledigt.

ÖSKs P17-trupp (där de flesta bara är 16) avslutade Örebrocupen igår genom att ta sig ända till B-finalen mot ÖSK Söder. Där blev det dock knappast möjliga förlust. Förhoppningsvis har killarna klarat av att ladda om batterierna över natten för redan i kväll är det match igen. De skall nämligen åka till Lindesberg för att möta IFK Lindesberg 2 i en match i div 8 Östra. Av motståndarens tabellplacering att döma finns det kanske en viss chans att bättra på den än så länge rätt magra poängskörden. På Stadskogsvallen kl. 19:00 spelas matchen.

Resultat: Matchen slutade 3-3 och ÖSKs ungdomar behövde alltså inte åka tillbaka till Örebro alldeles tomhänta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.