Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Frempong-varning för Ajdarevic?

Jag har tidigare uttalat en Emra-varning för Astrit Ajdarevic – en av veckans två provspelande mittfältare. Jag tyckte att det faktum att han spelat få matcher och succesivt halkat allt längre ned i den engelska seriesystemet kunde vara en indikation på att han inte kunde omsätta sin talang i handling resp. fotbollsmål. Det verkar dock som om jag får lov att dra tillbaka den varningen. Av en artikel i dagens NA framgår det att han varit väldigt mycket skadad i England och att det är på grund av skadorna, som han inte fått så mycket speltid.

Så jag får väl ändra Emra-varningen till en Frempong-varning. Med det menar jag en talangfull spelare som knappt kan spela en match utan att antingen slå upp en gammal skada eller råka ut för en ny.

Hallands Nyheter: Ajdarevic under lupp (100617)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.