Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Kostymryck för pojklagen

Under de senaste dagarna har flera av ÖSKs pojklag förbättrat sina positioner i resp. serier utan att spela tack vare att några av de jagande lagen råkat ut för överraskande poängförluster.

I pojkallsvenskan fick tvåan Carlstad United se sig besegrade av Degerfors IF. Karlstadslaget är fortfarande tvåa – sju poäng efter – men numera med lika många matcher spelade som ÖSK. Även BK Forward hade en möjlighet att minska luckan till de svartvita, men de fick stryk av IF Heimer. Topplagen har nu alla spelat nio matcher och i nästa omgång vänder serien.

I den regionala P15-serien ligger ÖSKs lag hela 9 poäng före tvåan Carlstad United. BK Forward hade dock en match tillgodo på de två topplagen och kunde vid vinst i sin hängmatch ta över andraplatsen en poäng före CU. Forward fick dock se sig besegrade av Skiljebo och missade således möjligheten att ta över andraplatsen.

I den lokala P15-serien ledde ÖSK med sex poäng före duon IFK Hallsberg och Nora/Pershyttan, som båda har två matcher tillgodo på ÖSK. Det senare laget vann ett inbördes möte, vilket var positivt eftersom N/P har klart sämre målskillnad än ÖSK medan Hallsberg förmodligen haft en bättre sådan om de gått ikapp.

I den lokala P17-serien leder också ÖSK, men där har tvåan Lillån trots allt ett visst grepp, eftersom de med en match tillgodo har en bättre målskillnad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.