Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Återsamling

Papperstidningen skriver idag några rader om träningen, som återupptogs på måndagen efter två veckors semester (för de flesta).  Även om det första träningspasset var i lättsammaste laget så är det två veckor med hård arbete, som väntar truppen som förberedelse inför svenskt cupspel och återupptagen allsvenska. Två pass om dagen lär det stå på dagsransonerna.

Beträffande läget i truppen skriver tidningen, att med undantag av några mindre skavanker så är alla i truppen friska och krya, så när som på Tommy Wirtanen, som fortfarande har några rehabveckor framför sig efter sin skada i den sista vårmatchen mot Trelleborg. Om detta innebär att Fredrik Nordback fullt ut ingår i träningsgemenskapen eller om han bara råkade bli bortglömd framgår inte. I början av maj trodde Fredrik, att han skulle kunna återgå till full träning i mitten av juni (som nu alltså), vilket dock inte innebär att han är i spelbart skick.

Tillägg: Johan Alvbåge besvarar i sin NA-blogg min undran beträffande Fredrik Nordbacks fysiska status. Den verkar vara minst sagt bra. Om den även medger bollsparkning framgår dock inte. (Det var trots allt ett benbrott i foten som han råkade ut för).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.