Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Passningspoäng för Erik Nilsson

Den utlånade Erik Nilsson har fått en smakstart under sin vistelse i Ljungskile. Efter mål som inhoppare i debutmatchen mot Assyriska stod han för det ack så viktiga förspelet till matchens första mål, då Ljungskile besegrade Brage på hemmaplan med (till slut) hela 5-1. Tidningen Bohusläningen skriver:

1-0 kom i den 21:a minuten genom Aleksandar Kitic. Men det var Erik Nilssons mål. Den inlånade mittfältaren från Örebro lurade upp sin försvarare på läktaren med en stilig Cruyff-fint. Därefter placerade han inlägget vid straffpunkten där Kitic mötte upp och placerade bollen i målvaktens högra hörn.

Ljungskile SK: Höjdpunkter från matchen med Eriks fint efter ca 30 sek. (video)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.